Pasi Salonen
Pasi on koulutettu hieroja, Yhteiskuntatieteiden maisteri ja maailman menon monialainen tarkkailija.

Hieronnat Mansikkapaikassa loppuvat tammikuun 29. päivä 2020. Käsiala jatkaa toimintaansa keskittyen yritysasiakkaisiin.

Aloitin hieronnat syksyllä 2013 Kortelahdenkadulla. Sieltä siirryin aikanaan Olotila Moyoon, mistä matka jatkui Lielahtikeskuksen P&T salille. Mansikkapaikka toimi viimeisenä etappina. Kun toimipisteen vaihdokset yhdistää vastaanottopäivien vaihteluihin, pelkkiin päiväaikoihin sekä pariin isyysvapaaseen, on asiakkaiden näkökulmasta toiminta varmasti muistuttanut ajoittain kuurupiiloa. Ei siis ihme, että hyvästä palautteesta huolimatta viime aikoina on ollut aika hiljaista.

Yrityshieronnoissa homma on sen sijaan rullannut koko ajan loistavasti. Miksi näin? Osasyynä on varmasti laatu ja luotettavuus. Kaiken edelle nostaisin kuitenkin parhaan asiakkaani Goforen edistyksellisen yrityskulttuurin. Heillä ymmärretään syvällisesti mitä kaikkea hyvää tuo tullessaan se, että firma maksaa hieronnat. Minulla on kokemusta myös yrityshieronnoista, joissa firma tarjoaa tilat ja työntekijät tulevat hierontaan omalla kustannuksellaan. Tämä yleisemmin käytössä oleva toimintamuoto tuo hierontaan akuutit jumit, valmiiksi hierontaan uskovat ja liiketoimintaan huojuntaa. Sen sijaan kun yritys maksaa hieronnat ja hierontojen määrä optimoidaan sopivaksi väkimäärään, homma palvelee parhaiten kaikkia osapuolia. Fiksu investointi maksaa varmasti itsensä takaisin.

Tänä keväänä jatkan kahdella eri toimialalla; siitä toisesta enemmän muissa foorumeissa.

Sydämelliset kiitokset ja hyvää jatkoa vuodelle 2020!

Terveisin,

Pasi