Pasi Salonen
Pasi on koulutettu hieroja, Yhteiskuntatieteiden maisteri ja maailman menon monialainen tarkkailija.

Olet varmaan kuullut puhuttavan ”käsipareista” viitattaessa yrityksen henkilöstömäärään. Työhyvinvoinnin tutkija Marja-Liisa Mankaan viitaten, tämä liukuhihna-ajan jäänne on aika hyvästellä viimeistään nyt. Tulevaisuuttaan ajattelevassa työpaikassa jokaista työntekijää kohdellaan kokonaisena ihmisenä. Henkilökohtaisille taidoille ja tarpeille annetaan tilaa. Yksiäkään aivoja ei kannata enää jättää narikkaan.

Hieronta on monipuolinen hoitomuoto; se lievittää niin huonojen työasentojen aiheuttamia jumeja kuin myös stressioireita. Hieronnassa ei ainoastaan hoideta kipualuetta tai anneta siinä sivussa jumppaohjeita. Kun keho rentoutuu, elimistön omat välittäjäaineet lähtevät liikkeelle. Tätä kautta hieronnan vaikutus jatkuu elimistössä hoidon jälkeenkin. Olo kohenee ja ajatus alkaa rullata.

Perustin Käsialan syksyllä 2013 oltuani sitä ennen kymmenen vuotta mobiiliteknologian kehitystyössä. Tiedän kokemuksesta istumatyön vaikutukset.

Haluan olla mukana edistämässä suomalaisten yritysten työhyvinvointia. Hierojana minulle parasta palautetta työstäni olisivat vähentyneet sairauspoissaolopäivät.

Tarjoan yrityksille mahdollisuuden osallistua joustavasti haluamallaan osuudella henkilöstön hierontakäyntien kustannuksiin. Yrityksen osuus laskutetaan kerran kuukaudessa. Henkilöstö maksaa mahdollisen jäljelle jäävän osuuden hieronnan yhteydessä.

Hieronnat ovat yrityksen työkyvyn ylläpitokuluja.